Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidsresa

En lång dag
färdats mellan platser
sett minnena passera revy

Av ett liv
som varit utspritt

Levt på platser som stundtals varit
min plats på jorden

Knutit band med människor
och ingått i ett sammanhang

Händelser och beslut
har varit avgörande
för uppbrottet
och för den fortsatta färden

Alltjämt fortgår resan
om än i lugnare takt

Kvar finns minnen
men också gamla vänner
som jag vårdat
och som kan ge röst
åt min historia
en viktig bit i
livspusslet




Fri vers av AA VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-28 23:23



Bookmark and Share


  Filosofen2
Just de bitarna växer då man byter väg. Ibland tappar man bort varann, då livets vägar tar nya stigar...
2011-09-02

  Ninananonia VIP
:) ja detta pussel är av vikt...i tiden..
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP