Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somnade aldrig

 

 

somnade aldrig

 

sov

 

salvia omfamnar vakan

 

sömnfågel frigjorde

 

lade pärlas skimrande hav i ögon

 

ur kuddens var

stiger jag vaken

 

vindspelens klangvärldar

rör vid mitt inre

 

vindspelens klangvärldar

bär drömstigars möte

 

deras händer

snuddar vid varandra

 

däri månstrimma

väcker solstrimma




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 174 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-29 11:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
skönt må det vara när sömnfågelen bär en ut på nattliga sällsamheter -
underbart fint!
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser