Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eldsjäl

 

 

kan jag väl vara en eldsjäl

för

 

dina ögon

 

då rör jag vid taggarna i hennes bröst

 

 

lyfter

 

rosensången

 

in i

 

dina mötesögon

 

så är jag

en eldsjäl

 

vilken i kupade händer

bär glödens

 

djupa

värme

 

i de stunder du

fryser




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-29 14:14



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja det är vackert...

denna eldjäl...

bär glöd...

bär djup...

in

in
2011-08-29

  Marja-Liisa Koski VIP
Skön dikt! "Mötesögon", vilket underbart uttryck!
Kram!
ML
2011-08-29

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert, berörande
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser