Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retorik som förblindar

Retoriken förblindar
omgärdas med tjusiga ord
som evidens

Vägen mot det goda samhället
skall genomföras med ny kunskap

Nationen är sysselsatt med
denna transformering

Utanför förändras samhället i rasande fart
segregationen och utanförskapet djupnar
människor deformeras, marginaliseras

Gapet mellan retorik och realitet vidgas
Var finns reflektionen??




Fri vers av AA VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-29 21:01



Bookmark and Share


  Filosofen2
Tankarna är många, känslorna överflödiga...

Till slut behövs krafttag!!!
2011-09-02

  Ninananonia VIP
Den finns nog där i det djupa... :)

Mycket vackra tankar...om det som förblindar...
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP