Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

böterna bärs fram

 

 

 

hon sitter på sitt sätt omringad
medan böterna bärs fram

 

'nej, mig blev det ingenting av'

får man erkänna då
för att alls ha en chans till hämnd

dåren tror på hämnd med sitt lilla hjärta
i knuten hand

 

'om vi går däröver har vi strax gått färdigt'

 

det har byggts vandringsleder över hela världen
någon vill att dårar ska vandra utan slut

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catharina Edin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-29 22:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Helst ska vi dårar isoleras så att folk slipper konfronteras med det som inte passar deras snäva referensramar.
2011-08-30

  Nanna X
jag instämmer fullständigt i Ingelas kommentar!
2011-08-30

  Ingela Svenson VIP
Endast dårar kan finna mening i dessa strävsamma vandringar, de normala och livsdugliga krabaterna märker inte ens att de befinner sig på vandring, ständigt och oåterkalleligt. Men så vandrar de utan att förflytta sig en tum
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP