Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Det var kort
det var intensivt
kändes som en evighet
men plötsligt bröts intensiteten
av verkligheten




Fri vers av AA VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-29 22:58



Bookmark and Share


  Filosofen2
Just såna möten glömmer man aldrig...
Tiden går, men minnet består, som kan vara
både njutningsfullt och plågsamt samtidigt.
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP