Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Också dina



se säger jag och håller fram min hjärna
mumlande studerar Citrusprästen den
medans jag vilar huvudet i skål med citroner

länge

till slut säger han

inte hopplöst men intressant och så tar han
saknaden efter Q och sänder den ut i vinden

ingenting är lätt men orden måste få vara
där de hör hemma ... också dina

Andeliten




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-30 08:12



Bookmark and Share


  Anders Perols
Med en lätt surrealistisk ton målar du en sorg med värme. Märkligt hur det lyckas, för det gör det verkligen.
2011-08-30

  Catharina Edin VIP
gillar dina återkommande karaktärer!
Och din text, förstås.
2011-08-30

  Nanna X
gillar att du vilade huvudet i en skål med citroner
ett vackert stilleben
och det känns ju inte helt hopplöst iaf
du kan ju alltid sätta en citron i huvudskålen
istället för hjärna
2011-08-30

  cilax VIP
berör mkt. Sorgen, kärleken som klistrar sig fast, som en havstulpan vid båtskrovet
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP