Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sätter ord på spade

 

 

 

Hon går som omkring. Sätter ord på spade.
Botar människor långt härifrån.
Säger bara vad som faller henne in,
tills någon bär henne av scenen.

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catharina Edin VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-31 15:50



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Enkelt, poetiskt och klarsynt.....Bra!
2011-09-01

    ej medlem längre
ett drama utöver det vanliga!
2011-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Känner till en kristen kvinna i Stockholm som brukade bli utburen från möten p g a det hon sade.
2011-08-31

  Ingela Svenson VIP
Sätter ord på spade, vilket sjudundrande uttryck, gillar!
2011-08-31

  cilax VIP
sanslöst underbar
2011-08-31

  Nanna X
jamen visst har lodjuret rätt. en inspirerad liza på livets scen kan aldrg vara fel.

härligt koncentrerad text!
2011-08-31

  lodjuret/seglare VIP
Den här väldigt korta finingen påminner helt litet om poeten nanna x' lilla berättelsenovellett om livet som skådis.
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP