Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luta dig till

 

 

älskade

dröm

ljuse

 

 

i havs vind

 

morgonvind i mitt vara

 

vilket träd

 

ser du

 

växa i dina ögon

 

vilket träd

 

önskar du

 

vila din rygg till

 

det svaret kan   jag  ej säga

 

luta dig

till

 

vila

 

luta dig till

 

hör du

 

mitt hjärta kyssa ditt gångna

 

 

älskade

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-30 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser