Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mig

.

Vill inte veta
har tillräckligt av dåtiden
inom mig

men du pladdrade på
och jag grävde ett djupare hål
inom mig

för att känslorna inte ska nå ytan




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-30 22:01



Bookmark and Share


  karenina VIP
denna tolkar jag dubbelt, som att försöka komma förbi det som varit eller som ett sätt att möta det
2011-09-04

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo!
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Mejja