Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intalar mig... bara en sista gång... sen ska jag hitta ett bättre sätt att hantera känslorna


Vet att det är fel

.

Valde återigen att finna balansen
genom att låta blodet sippra

Andas djupt och omsluts av lugn
som genomströmmar hela kroppen




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-30 22:09



Bookmark and Share


  karenina VIP
när smärtan gör sig påmind, söker själen lindring, ibland på fel sätt. kram
2011-09-04

  rebecca d
!
ett försvar som blir till ett fängelse....
2011-08-31

  Marja Granqvist VIP
Ja, det fungerar så... kortsiktigt. Hoppas du får hjälp med en mer långsiktig lösning.
2011-08-31

    ej medlem längre
Snälla du...var rädd om dig!
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mejja