Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar när natten är här




ATT FÅ SOMNA

 

 

  

 

trygghet glädje

en hand som smeker min kind

någon som säger

sov gott

 

 

en längtan, en stor längtan

finns hos mig

efter den tryggheten

och glädjen

 

 

jag vill känna mig trygg

någon som ibland

frågar

hur mår du?

 

 

när hjärtat slår snabbt

när värken är mer än värk

då längtar jag efter dig

som är trygg

snäll

 

 

som värnar om mig

som har en hand

som passar i min

jag väntar

längtar

och hoppas

att du finns

 

 

 

anits 31 augusti 2011

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-31 00:11



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Önskar dig den glädjen du ger uttryck för så fint i din text.
2011-08-31

  Anya VIP
Ödmjuk och varm text om en önskan.
2011-08-31

  Tosca
Vackert som vanligt.
Hoppas du finner en sådan vän.
Tosca
2011-08-31

  aol
hoppas du får en sån vän, kram från mej får du,
2011-08-31

  LassO
hur mår du? Kan man säga till dej, som människa som bryr sej så, "hur mår du"? (de flesta väntar dock inte in svaret, tyvärr)
2011-08-31

  M.A.J.R
Håller med nedstående kommentar =)
2011-08-31

  Bibbi VIP
Må Din önskan gå mot fullbordan.

Allt gott och kramar i massor i natten!//Bibbi
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP