Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverstänk

Pälsens silverstänk
vår gammelkatt är stilig
som en filmstjärna




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-31 09:06



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
läser och blir full iskratt
ser denna stiliga katt
kråma sig och yvas
stolt över silverstänket
i morgonsolesblänket

jättefin haiku!
2011-08-31

  Linda CH VIP
Skön katt och fin haiku!
2011-08-31

  Yheela
Jag får en känsla av Sean Connery. ^_^
2011-08-31

  Mow Dean VIP
Får en fläkt av glamour...
Härlig dikt!
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten