Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nuets stund

Skimrande ljus mot fönsterglas
Rotbundna sträcker sig,
och skakar sina sommarblad i vinden.
Värme når hjärtan i norrlandsklimat
Nuets stund




Fri vers av livspoesi
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-31 14:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
härlig..
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

livspoesi