Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna veckan 1


Denna veckan är jag tyst Rebell,
igen

finkulerar och funderar,
denna dagen ägnar jag åt egoism


planerar helgen som jag vill,
åker vart jag vill


vände dag o timmar på komando,
nu stundar egen tid

badade i orden,
blev kvällens darling, hjärta

Denna veckan är jag tyst Rebell,
kliver in i vilda natten




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-01 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson