Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar mig själv


Jag saknar ingen mer än mig själv,
just nu finns tanken.

Vem är jag?
Hur blev jag den jag är?

Någonstans längs livets väg gick jag vilse,
glömde bort vem jag är.

Kärnan av mig finns kvar,
väl inkapslad i mitt inre.

Vardagligheter och rutiner
har gjort att jag glömt vem jag är.

Kan jag hitta tillbaka till mig?

Vill jag?

Känner mig liten och vilsen i livet,
pånyttfödd till något jag formar själv.

Kommer jag att lyckas?

I am the one and only me




Fri vers av Piraya
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-01 14:50



Bookmark and Share


  Knickedick
Känner igen det där
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya