Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig dansa igen

Fingrar dansar och hjärtat sjunger...
Du är min!

Våta läppar klappar i händerna...
Är jag din?

Jag tror du säger ja, men kanske...
Du vill fly!

Ryggen böjs och axlar sänks...
Är jag lämnad?

Dörrar stängs och lampan släcks...
Du säger farväl!

Tömmer mitt hjärta på känslor...
Är jag ratad?

---

Jag ska aldrig dansa igen.







Fri vers av Grubbelmia
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-01 21:46



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Mm...det känns ju som en twist...:)
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia