Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låter enkelt

Livet är kort
ta hand om dina dagar
vårda dem med omsorg

Hänge dig inte åt hinder
ge dig hän

Sprid trevnad
uppmärksamma
dina medmänniskor

Ställ upp
lyssna
om det behövs

Skjut upp det som går
det finns alltid en morgondag




Fri vers av AA VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-01 22:35



Bookmark and Share


  Järnkatten
Positiv text, visst ska vi skapa utrymme genom att skjuta upp saker. Dock inte jämt ;)...
2011-09-03

  Kungsfågeln
Sant! (Och visst finns det alltid en morgondag - men alla får bara inte privileget att följa med)
2011-09-02

    Yarissa
Bra text
Att skjuta upp saker kan vara bra, man behöver vilan också
2011-09-02

  Filosofen2
Skjuta upp saker till imorgon kan vara farligt....
Bättre göra det man sagt, då kan man slappna av
och bara njuta av livets goda.
2011-09-02

    Birgersdotter VIP
Positiv dikt..bra
2011-09-01

  Ninananonia VIP
Positiva visdomstankar som ger kraft... :)

drömmen är hälften av förvandlingen...
då återstår verkligheten...

man kan om man vill..
det handlar om det inre..
att ta fram det man har...och göra det till liv...tror jag..
2011-09-01

    chriz
alltid finns det inte en morgondag tyvärr
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP