Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obekväma situationer




spänning

obehag

vrid kroppen, svettas

lyft blicken mot fjärran

vänd benet mot gången

prata svävande

undvik ögonkontakt


någon har varit obetänksam

låtit dörren stå öppen för länge


in genom glipan slank

något vasst


Nu kan hela ballongen spricka!




Fri vers av åkeojag
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-02 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag