Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattigdom


Jag är min egen

bananrepublik


ett självskapat

helvete


Jag stjäl från mig själv


rotar obarmhärtigt bland mina tillgångar

jagar efter skatter som jag kan sälja som loppisfynd



Jag finansierar missbruket


av mitt eget liv .




Fri vers av åkeojag
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-02 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag