Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gris


han trycker sitt ansikte mot mitt liv

formar sin näsa till ett tryne

grymtar och dregglar

men tappar plötsligt taget och jag lyfter

flyter bort

och ut

tyngdlös.




Fri vers av åkeojag
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-02 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag