Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen stannar upp

Dagen stannar upp
när blicken faller på dig
och jag påminns återigen
hur stilig du är
ditt speciella lugn
det vackra leende som är ditt
fylld av värme och ljus
och bara för en stund
fylls mitt hjärta lite till
av kärlek till dig.




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 184 gånger
Publicerad 2011-09-02 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten