Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina ögon kyss fria

 

 

aftonsol

morgonsol

 

i dina händer

andas min skugga

 

ljusmötande

ögon

 

 

liv

 

läkande

inom

vara

 

varför skys mina steg

mitt ansiktsmöte

 

 

upplevde du vårt hjärta

vårt hjärtas svar

 

 

vi var omgivna av mörker

det vi anande var en silverne slöja

till denna silverne slöja var våra ögon riktade

hennes

ögon

 

månade om oss

 

venus

 

isis

 

gav oss

ur i

 

det högra morgonstjärnans ljus

 

 

ur i

 

det vänstra aftonstjärnans ljus

 

hon växte ur himmelsjorden

och lyfte  slöjan så vi kunde stiga in

 

 

aftonsol

morgonsol

 

blad

in i

 

fram

 

 

 

morgonsol

aftonsol

 

kyss mina ögon

 

fria




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-03 00:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Berörande och hoppfullt!
2011-09-03

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart vackert innerligt!
2011-09-03

    Birgersdotter VIP
Dina dikter som sagor- i böljande ordslingor- ljust luftigt vackra
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser