Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förökning av nästan allt

 

Alla räknar sina år
medan jorden förökar sig

Alla räknar med jorden

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-22 11:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tankeväckande!
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP