Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden och Vi

Jag smakar, känner in, låter dina ord smeka min tanke, min själ och min kropp. Jag smakar på varje bokstav, ord efter ord och låter mellanrummen smeka själen i allt detta som bildar kärlekens mening som jag förstår, känner igen och bara älskar och älskar än mer.

Jag upphör aldrig att förundras över hur vackert det är att Du och Jag i detta underbara Vi läser in varandra så väl, du känner och är en del av min kärleks själ och mitt hjärta är ditt. Vi ser det som inte visas, vi hör det osagda vi och känner kärlekens innersta väsen.

Jag ser erotiken i naturen, klippor som väts av havets sälta, jag ser lusten i träden och jag förstår att bin älskar blommor, förför och låter sig förföras. Kärleken bara är och jag känner att jag hittat hem i livet och funnit min blomma i kärlek att älska.

Jag känner kärlekens vingslag i vinden, känner lustens vågor pulsera där havet möter kärlekens strand, stundtals en stilla sensuell bris, stundtals stormigt kokande hett och på denna kärleksocean vill jag segla med dig i med- och motvind, i nöd som i lust.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 529 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-05 00:06



Bookmark and Share


  Schizooliza
Wow! Vilken fantastisk kärleksförklaring! Du hittar verkligen de rätta orden:)
2013-03-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
Wow, helt otroligt vackert !
2011-09-13

  aol
underbart skaldat vännen kändes rakt ur ditt hjärta,
2011-09-11

    snöö
Härligt fina ord om att hitta rätt.
2011-09-09

    Lillemor
Vilken kärleksdikt.
Tänk att få en sådan tillägnad sig..
Älska på..
Älska mera..
Älska!
2011-09-05

    ej medlem längre
Så vackert!
2011-09-05

  sulimaa
Helt underbar vacker och innerlig text ...att du funnit din blomma i kärlek att älska ger lycka i livet <3 Så här ser ärlig kärlekspoesi ut!
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi