Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur lådan...




vernissage från barndomsår...

 

en fångad karp
äckligt stor
ihoprullad i en
trädgårdskorg

 

potatisplockning
fet daggmask
stoppas i munnen
lillebror ler

 

polly kom
och stannade
ett ägg i veckan
höna på axeln

 

kattungars kel
en ny varje år
fick mössen
i fällan

 

lekkamrater
lekrummet fullt
mjölk och bullar
bad och lek

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-05 08:05



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Ögonblicksbilder från barndom
Guld värda.
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra