Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnet

Det var ett namn på mina läppar
och i min djupa dröm.
Det fanns i varje steg jag tog
och sjöngs av varje ström.

Men namnet var fördolt för mig
jag kunde inte höra
det namn som vinden viskade
som borde nått mitt öra

Men så en dag det nådde mig
det fanns och hördes klart
det viskades och nynnades
och lät så underbart

Och hur jag än så gärna vill
jag kan ej få det tyst,
ty detta namn har nu bränts in
och mina läppar kysst.




Bunden vers av Yvonne Diana
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-05 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana