Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som tidigare aldrig varit

Mitt liv har aldrig varit lugna vatten
- en maklig, tröttsam sommarfeber
Mitt liv har alltid varit levande
toppar - dalar - ytterligheter
Regn och åska. Höga vågor. Mörka, snabba moln.
Fyrverkerier och nattsvärta. Höga himlar.
Men oavsett vad som varit och vad som är
har jag funnit det som tidigare aldrig varit.
Ett andningshål i kaoset.
Min storms öga
Det är du.




Fri vers (Fri form) av Yvonne Diana
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-27 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana