Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stjärnhimmel

Sent en natt
talte vi om stjärnor
på mitt himlavalv

Och jag skådade
en komet
norr om aftonstjärnan
som brann med illvitt sken

"Var är jag?"
frågade du
med blicken vänd mot stjärnorna

"Jag vet inte"
svarade jag
och vände skuldbelagt
blicken från kometen




Fri vers (Fri form) av Yvonne Diana
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-23 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana