Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya vindar från helvetet

Det blåser nya vindar
från helvetet
fräter bort allt i sin väg

En kattunge
stannade upp och dog
utan ett ljud
jag kände hjärtat stanna mot min hand

I dina ögon
finns något främmande
en glimt av kattguld i det gröna

Vinden välter höghus,
delar hav,
utplånar civilisationer
i mitt huvud

En bit ned och till vänster
råder stiltje




Fri vers av Yvonne Diana
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-12 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana