Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jehova - Kamprad

Ett tempel byggs
här i vår stad
ett tecken på lycka
av materialstiskt slag

Kamprad har kommit
för att hela vår by
Platta paket
gör gammal ny

... suck...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Edrik
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-01-07 23:18



Bookmark and Share


  Cris
...suck...! gillar den slutklämmen på denna dikt
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik