Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristess

Regnet ...
öser ned

Vatten rinnner ner i gatbrunnarna
Ljud från när varje droppe slår mot
        vattenytan
ljud från varje bil som plaskar i
        vattenpölar

Allt är jämngrått, så dystert
förutom det gröna från grönskan

Livet är ensamt
Livet är dött
men också döden är ensam




Fri vers (Fri form) av ferus
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-08 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ferus
ferus