Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lyckliga slutet

Jag är en trasig docka

vars skärvor ej kan lagas

Mina sömmar spricker upp

för varje dag livet tvingar mig leva

 

Jag är smutsig, sliten, gammal, ful

Inte ens de stora fåglarna skulle välja mig att spilla på

Så jag dör nu ...

– Äntligen famnas jag av fridens dystra ro

 

(c) Markus Johnsson, 2011

 




Fri vers av ferus
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-10 20:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag känner mig sådan ibland. Givetvis blir längtan till andra sidan större då.
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

ferus
ferus