Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Tromb, en liten kattunge med bara tre ben sen födseln


Trebent stackare

Trebent stackare
bara några veckor gammal
ostadig framtid




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-08 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men liten, så svårt . . .
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten