Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obs hemligt


Stenarna
de som stannar kvar
i en vrå

hårda knutar
de som bringar trötta tårar

mörka trista dagar
som tar en bit av oss
av mig

fula, gula, fallna löven
som trampas under andras tunga fötter

alla blundar under stenarna
ingen sover




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-09 02:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfullt sägandes, samt bra
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson