Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös i Kungsängen

Tankarna reser sig som en virvelvind
Kudden känns obekväm

Kroppens muskler spänner sig sakta
Mörkret skrattar rått

"I natt är du min", viskar någon tyst
Jag hör vinden i tallarna

Tänder en lampa och läser en bok
Bokstäverna flyter ihop

Släcker igen, men störs av ambulans
Undrar vem som mår dåligt

Går till köket för att dricka en kopp mjölk
Ser gatulampan blinka

Sätter mig vid datorn några timmar
På Facebook är det dött

Om en halvtimme ringer väckarklockan
Ingen idé att lägga sig nu

Sätter på kaffet och tar en varm dusch
Sömnlös i Kungsängen




Fri vers av Grubbelmia
Läst 427 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-09 05:44



Bookmark and Share


  Vici
Mycket bra skrivet!

Du har verkligen lyckats
fånga de där
vardagskänslorna och tankarna
en natt när man
bara inte
kan sova...

Fint!
:-)
2011-12-05

  Lethe
Gillar verkligen denna! Bra skrivet!
2011-09-10

  LassO
känns igen allt utom Kungsängen som jag bara sovit i en natt ;=)
2011-09-09

    Birgersdotter VIP
Jobbigt inte få sova ,,bra skrivet
2011-09-09

    ej medlem längre
En besvärlig natt som mörkrets fånge.
2011-09-09

  Anna*
Åååå, sömnen är oändligt viktig för att vi ska orka!
Må du få en möjlighet att vila under dagen och
få sova gott natten som kommer. <3
2011-09-09

  Larz Gustafsson VIP
Det var väl aldrig Thomas Ledin?
2011-09-09

  Bibbi VIP
Lovar be speciellt för Dig denna dag så att Du får nya krafter och nya vingfjädrar.
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia