Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dig...

Annars kan jag inte komma

Öppna dig...

Annars orkar ingen kämpa

Öppna dig...

Annars flödar ingen lycka

Öppna dig...

Annars reser sig ej tornet

Öppna dig...

Annars kommer inte jag!




Fri vers av Grubbelmia
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-09 18:25



Bookmark and Share


  Dick Scott
Så sant; att välja kärlek istället för rädsla:)
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia