Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Höst och mörker
tänder ljus
för ljuset
skenet
ger harmoni

Ljuset
brinner obevekligt ned
likt livet
som lyser
strålar
för att till slut
flämta
och slockna

Då är det dags att byta
ljus




Fri vers av AA VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-09 22:57



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, det finns flera bottnar och jag gillar!
2011-09-12

  mare VIP
Bra, ljus behöver vår själ..
2011-09-09

  Ninananonia VIP
ja då är det dags.. :) gillar...
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP