Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst...

 

att plocka in hösten och sätta i vas

och låta renfana lysa upp kalas

det glädjer och roar båd´ liten som stor

sen plockar jag höstraster till lilla mor 

att ge utav naturens färgglada prakt

blir som en handling av glädje och andakt

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-10 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Även om jag inte gillar hösten så gillar jag denna fina höstdikt!
2011-09-10

  mare VIP
Fint, hösten bär så vackra färger
2011-09-10

  Ninananonia VIP
mäktigt :)
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra