Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sagan om de två tornen

Är ingen saga och har hittills inte
haft något lyckligt slut

10 år har gått men fortfarande är världen
i chock över att något sådant kunde ske

Vi chockades ytterligare över alla de incidenter
som skett under de år som följde på ground zero


Vi skakades kraftigt då vi åter blev brutalt
väckta över att människan trots upplysning och
tekniska framsteg inte synes vara alltigenom god

Men vi hoppas och tror fortfarande

Lyfter blicken

Arbetar vidare

Medan vi väntar på
slutet av triologin/tragedin

Konungens återkomst




Fri vers av Regular
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-11 14:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack Regular!
2011-09-21

  Regular
testar en kombi Lasso :-)
2011-09-11

  LassO
varför inte avsluta med "slutet på tragedin"? ;)
2011-09-11

  LassO
intressant vändning på slutet. Men med lite eftertanke så inser alla "utom amerikanerna" att "they had it coming". Men en sån här dag nämns knappt den MILJON 1 000 000 människor eller mer, som dödats av i första hand, amerikanerna, sen detta hände och 3000 knappt, dog... Och sen snackar man om människors lika värde.....
2011-09-11

  walborg
Mycket bra och värdig text just idag! Och bilden med korset mitt i den största mänskliga olyckan och eländet ...
2011-09-11

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular