Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vi faller isär

allting färdas mot kaos

hans röst i ett slitet klassrum
hans röst
bär en insikt som får mig att darra

jag minns det så väl
svt som sände en dokumentär
om tiden
universums existens
naturlagar och vetenskap

jag minns det så väl
det matematiska begreppet kaos
hur förutsättningen för liv
är att vi faller isär

jag sitter brevid honom
kanske närmare än tillåtet
han darrar
och allt jag vet
är att

vi går mot vår
undergång

(då allt blir tyst och inget mer andas)






Fri vers av Lu
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-11 18:12



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Jag får en välbekant känsla när jag läser detta men som jag ändå inte kan beskriva..gripande skrivet.
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lu