Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting så



mirakler och stjärnregn
livet gungar sorgfritt
vi andas varandras

närhet

gitarren spelar mjukt
klockan är ingenting
vakenhet en tidlöshet

i jag och du

bokskåpet öppnas
ut trillar orden
lägger sig på rygg

som en spinnande katt

dansa med mig
i de tomma rummen
med livet tassande

lyckligt omkring

Q




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-11 19:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert
som
tusan
2011-09-12

  Catharina Edin VIP
Så levande du skriver, och magiskt!
2011-09-12

  Minkki VIP
efter flera genomläsningar bara mer och mer förtjust i din text. Bokmärker.
2011-09-11

  Mow Dean VIP
du skriver fantastiskt lätt och medryckande.
tack för att du inspirerar.
tack för att du delar.
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP