Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cowboy

har du eld
till min marlboro gold
something sweet for the road,
cowboy?

jag måste iväg

revolvrerna blöder
över en död sand
och allt annat brinner
en eld, tack

det var inte jag
som valde se den röda solen
falla
över öken du kallar land

inte horisontens dalar
inte ekot sjunga falskt

på mig väntar
många andra solar
fulla trummor
och kanske en annan man

jag var aldrig hemma
i whiskys ånga
och solgudens dans

jag ville andas andra lågor
skjuta mot
ett annat land
glömma bort den röda solen
få ett annat namn

som inte är som du
lite eld
och en hästsko
jag behöver rymma

cowboy, it's you.




Fri vers av revolver
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-13 20:50



Bookmark and Share


  objekt3
eller så är det genetiskt

http://www.youtube.com/watch?v=Bn5tiuZU4JI&list=LLCikf_IvkFSlEGRDC3whvEw&index=52&feature=plpp_video

2011-11-30

  Robin V
Snyggt! Ett skönt flyt rakt igenom och häftigt koncept!
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

revolver
revolver