Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synen/åsynen

synen klarnade

inte direkt
inte på en gång
inte abrupt

istället
efter en tid

blev blicken
till en vy




Fri vers (Modernistisk dikt) av revolver
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-23 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

revolver
revolver