Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till henne som ser ut som en gudinna.


svan

de rev ut varenda fjäder
färgade hårstrån
i svart
som alla fysiska misstag

vi förblödde
aldrig nog
för att inse
hur döden
smyger sakta på
inte räddare för det
att tiden rinner
snabbare än blodet

och vi drunknar aldrig
djupt nog
suger upp allt blod
från strupar
bortriven hud
begrav mig i det nakna
vi var aldrig vackrare än så

än när vi försökte flyga
utan fjädrar i våra vingar
och blod i våra sår

när vi levde utan död
vi var så vackra, love.





Fri vers av revolver
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-10 00:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kan väcka intresse för att skriva utan skyddsnät-bara då kan man skriva tycker jag!

Ärligheten kan kopieras-men jag tror du är ärlig!

Du skriver så förbannat bra att jag hänförs!
2012-02-01

  Armo
Du skriver så starkt och vackert med bilder i scener som snabbt ändras och för läsaren till tider och rymd långt utanför sig själv.

Vänskapens nakenhet, en hjärtats gudinna
2012-01-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
vackert - om dig själv?
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

revolver
revolver