Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstval


En ruttnande kropp

ett stinkande kadaver


så ligger hösten


som en strandad val

och vältrar sin enorma kropp

täcker allt, mark, träd, människa och djur


i slem, blodad jord, mögel och rött


saft, orange sol,


vi vilar

till vi föds igen

nästa vår.








Fri vers av åkeojag
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-11 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag