Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor utan sol

Du går så långsamt över gräset.
Jag ser dig.
Men du ser inte mig.
Jag står dold bakom fönstrets reflexer.

Stegen är trötta.
Tunga.
Du bär på skuggor som växer.




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-09-12 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemod...
2013-03-14

  Filosofen2
Vemod, sorg och svår börda skuggar vyn från inre solen
2011-09-17

  Lena Själsöga Keijser
du skriver skeendet in i själens trädgård
och bilden andas vemod
det vemod vilket är vackert

skuggor längtar till ljus
de är ett
verkar tillsammans
2011-09-14

  kent nielsen
verkligen bra!
2011-09-12

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Stillsamt vacker i moll. Mycket fin. =)
2011-09-12

  M_Franke
En sorgesam ton, men en lysande text
2011-09-12

  Linda CH VIP
Melankoli i en otroligt bra dikt! Applåder!
2011-09-12

    ej medlem längre
En fin dikt där särskilt den ödesmättade slutraden skapar en tung mollton. Mycket fin dikt.
2011-09-12

    ej medlem längre
Vill springa i fatt ...
2011-09-12

    ej medlem längre
vackert, stilla.
2011-09-12

  Zelogath
Mycket fint detta
Men samtidigt sorgligt
Jag känner igen mig
För många skuggor som växer
Både inifrån
Och som omsluter mig
Applåd!
2011-09-12

  Ninananonia VIP
Du målar
med dina ord...
man ser den..
skuggan
som växer sig större
som tynger mer och mer...

Bra...skrivet..
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP