Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck i historien

Avtryck i historien
alla kämpar vi
på vår jordevandring

En del blir odödliga
på grund av upptäckter
blottläggande av de stora sammanhangen
eller de stora orden. eposena

Andra blir odödliga
för att de gör skillnad
i vardagen

Helt enkelt för att de bryr sig om sina medmänniskor




Fri vers av AA VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-12 20:59



Bookmark and Share


  Järnkatten
Oerhört väsentligt, bra skrivet!!!
2011-09-15

  Maj-Lis VIP
Vackert och sant skrivet
2011-09-13

  Ninananonia VIP
Ja... visst är det så... fina tankar..
2011-09-12

  Filosofen2
Denna dikt tycker jag mycket om
2011-09-12

    Birgersdotter VIP
..och det är jätteviktigt
2011-09-12

  mickech
Visst är det så!
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP