Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmar från en barndom

 

Tårar av insikt över det jag alltid förtängt

sanningar som svider och gröper hål i själen

för att erkännanden gör ont

främst sådana jag gjorde för mig själv igår



det är jag och den nakna sanningen

som behöver bli vänner



Tänker tankar om tio liter sprit

medan tårar av vin faller ner för mina kinder

Det gör ont när knoppar brister

klyschor klyschor

men jag brast för längesedan

 


Och hon sa att hon drack lika mycket själv, för att klara av vardagen med honom. Jag tror henne inte, jag tror henne inte. Hon måste varit full, hon måste varit arg för stunden.

 

Och jag kan bara stå vid sidan och titta på

med tio liter sprit i tankarna

och vinröda tårar av blod i ögonen




Övriga genrer av SofiaN
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-01-08 22:44



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ibland är det kanske bäst att sjunka
om alternativet är att hålla sig flytande

det känns som en tung sak att bära
texten och dess innehåll

jag vill blunda för titlen
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN