Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synas

Kampen för att synas
pågår ideligen
i massan av människor
vill vi bli sedda
för den vi är

Alla uttryck
är en önskan att
sticka ut
bli sedd
här är jag
jag finns
ta mig för den
jag är

Jag har tankar
och drömmar
precis som du

Bekräftelsen gör oss
till människor
att vi finns

Någon att spegla oss i
att vi betyder något
för en annan människa




Fri vers av AA VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-14 22:22



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fin betraktelse över hur viktiga relationer är för oss människor!
2011-09-15

    Birgersdotter VIP
Så är det ju ...fina tankar
2011-09-14

  Ninananonia VIP
:) Ja ...kloka tankar... :)
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP